Søker ressurser innen digital markedsføring

av | nov 10, 2018 | Ledige stillinger

Vi søker ressurser innen digital markedsføring og inbound marketing

Effekt Digital opplever stor interesse for våre tjenester og økt vekst. Vi søker derfor i første omgang etter ressurser vi kan samarbeide med innenfor ulike områder. Blant annet ønsker vi å komme i kontakt med erfarne innholds-markedsførere, webutviklere og digitalmarkedsførere. Kunnskap innen søkemotormarkedsføring, både gjennom betalte medier og organisk søk (fortjente medier), er av interesse. Vi jobber aktivt med inbound marketing metodikken, så kjennskap til dette vil være en stor fordel. Har du eller dere i tillegg sertifiseringer (eksempelvis gjennom HubSpot), så er det defte av stor interesse. Hvis dette ser interessant ut vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi lever av å skape resultater for kundene våre

Inbound marketing

Inbound Marketing sørger for å tiltrekke besøkende til dine websider,og konvertere besøkende til leads og kunder. Like viktig er å det å begeistre eksisterende kunder til å bli uunnværlige ambassadører for din bedrift.

Inngående salg

Ingenting er mer bortkasta en leads som bare renner bort i sanden. Med inbound metoden får dine selgeere en metodikk og verktøy for å selge på kundens premisser og med kundens behov i sentrum.

Vekstdrevet webdesign

Vekstdrevet webdesign handler om å holde nettsidene dine oppdatert hele tiden i takt med hvordan kunden søker og skaffer seg informasjon. Med analyse verktøy avdekker vi hvordan kundene agerer på nettet.

Hold deg oppdatert på ledige stillinger fra oss?
Håper vi snakkes snart.

Ledige stillinger