Om oss

Vi er et digitalbyrå for vekstorienterte bedrifter

I Effekt Digital er vi lidenskapelig opptatt av å skape resultater sammen med våre kunder og vi mener inbound marketing og sales enablement er de beste metodene for å generere trafikk, leads og kunder på.

Hvem er vi

Vi er eksperter på inbound marketing, salgsutvikling og kundeservice

Vår misjon

Hjelpe ambisiøse bedrifter å nå sine forretningsmål gjennom å skape målbare resultater

Hva gjør vi

Vi bidrar med prosesser, innhold og teknologi for å tiltrekke, engasjere og begeistre kundene

Et digitalbyrå

Effekt Digital er et ungt og litt annerledes digitalbyrå for vekstorienterte bedrifter. Gjennom lang erfaring fra salg og markedsføring ønsker vi å kombinere kompetanse og erfaring med det nyeste innen teknologi og effektive verktøy. Som HubSpot partner er du alltid garantert en smidig prosess fra start til mål, hvor vi tar i bruk en gjennomarbeidet metode som har som mål å skaffe flere leads og bearbeide dem gjennom hele kjøpsreisen frem til betalende kunder. Vi er i front av utviklingen og har et brennende ønske om å bidra til din suksess og være en forlengende arm i kampen om å skaffe mer business. Vi har forlengst erfart og innsett at å «pushe» produkter og løsninger på tilfeldige mottagere ikke er lønnsomt. Derfor sørger vi for å bli sett og og hørt ute i markedet.

Hva kjennetegner oss?

01

Lidenskap

Vi har uten tvil lidenskap for det vi holder på med, og derfor er vi villige til å jobbe beinhardt hver eneste dag til det beste for våre kunder. 

02

Endringsvillige

Det som var en sannhet i fjor er ikke nødvendigvis det i år, derfor tror vi det er utrolig viktig å kunne endre seg i takt med ny teknologi og kunnskap.

03

Ydmykhet

Vi tar ikke enkelt på e utfordringer og problemer våre kunder møter på og er ydmyke i tilnærmingen til våre kunders behov og ønsker.

04

Raushet

Vi deler av kunnskap med glede og prøver å gi av oss selv i alle situasjoner for å tilføre merverdi for prospekter, leads og kunder.

05

Resultatfokus

Vi har et enkelt mål for våre kunder og det er å oppnå god resultater og hjelpe våre kunder med å nå sine ambisiøse forretningsmål.

06

Analytisk

Vi mener at moderne digital markedsføring og salg må være datastyrt og drevet av fakta, derfor analyserer og måler vi alt vi gjør sammen med kunden.

Hvordan jobber vi?

En trygg onboarding legger grunnlaget for videre suksess. Vi loser kundene gjennom en grundig og veldokumentert prosess sammen med marked, salg og ledelsen. En vellykket onboarding er alltid forankret i toppledelsen.

HubSpot er et omfattende verktøy, og vi implementerer og lærer opp alle brukere for å sikre en god forståelse og riktig bruk av programvaren. Vi importerer eksisterende kontakter, rigger CRM for marked og salg, konfigurerer e-post, nyhetsbrev, sosiale medier og marketing automation sekvenser.

For at inbound skal fungere må vi bryte ned siloene mellom marked og salg. Marked sin viktigste oppgave er å generere og bearbeide kvalifiserte leads med relevant innhold som salg i sin tur følger opp. 

For at alle skal vite hva om kjer setter vi opp gode rapporteringsrutiner. Vi vil også sørge for at våre kunder etablerer en SLA, eller avtale melom salg og marked, hvor det går klart og tydelig frem hva som forventes av hverandre. 

Allerede første måneden setter vi opp den første kampanjen med konkrete mål om trafikk, antall leads og kunder. Vi setter opp konverteringsbane med første blogginnlegg, innholdstilbud og landingssider.

Inbound marketing er datadrevet markedsføring og salg. Med HubSpot kan vi måle og analyser alt vi foretar oss og justere aktivitetene etter hva som fungerer og ikke. 

Kunne du tenke deg å ta en prat om inbound?

La oss ta en uforpliktende prat om hvordan din bedrift kan komme i gang med å generere trafikk, leads og kunder med relevant innhold, grundige prosesser og det nyeste innen teknologi

Rull til toppen