Hvordan er det å jobbe med oss?

Dine utfordringer, mål og planer er vår motivasjon.

AdobeStock_410608344-1

Vi blir en del av ditt team

Vårt mål er at du skal tilegne deg kunnskap og erfaring nok til håndtere metoder og verktøy på egen hånd. Vi fokuserer på opplæring og støtte underveis for å sikre gode. resultater


Strategi og planlegging

Strategi kommer alltid føre taktikker. Vi fokuserer på målgrupper, kjøpsreisen og legger planer og mål basert på konkrete utfordringer og din bransje.


Support og opplæring

Vi tar i bruk en kombinasjon av workshops, trening i grupper og 1 til 1 opplæring av ansatte i marked og salg, så vel som ledelsen i selskapet. Vi skreddersyr opplæring til hver enkelt.


Vi skal forstå din business

Vi gjør alt vi kan for å forstå din bedrift og din bransje. For oss er det viktig å sette oss inn i målgrupper, konkurransen i markedet og potensialet for vekst i din bransje.

Les vår fagblogg om markedsføring og b2b-salg!

Vi prøver å skrive og produsere relevant innhold som du kan bli inspirert av og som tilfører verdi. Denne bloggen er for deg som er opptatt av vekst og å skape gode kundeopplevelser.

Hero-dame-1

For bedrifter som vil vokse

Vi er et digitalbyrå for vekstorienterte bedrifter som ønsker å implementere en inbound strategi gjennom hele kundereisen.

Gjennom lang erfaring fra salg og markedsføring ønsker vi å kombinere kompetanse og erfaring med det nyeste innen teknologi og effektive verktøy. Som HubSpot partner er du alltid garantert en smidig prosess fra start til mål, hvor vi tar i bruk en gjennomarbeidet metode som har som mål å skaffe flere leads og bearbeide dem gjennom hele kjøpsreisen frem til betalende kunder. 

Lidenskap for salg

Uten lidenskap er det umulig å lykkes i salg. Vi brenner for å skape gode kundereiser og resultater for din bedrift

Stolt HubSpot partner

Vi er stolte av å kunne samarbeide med HubSpot. Det stilles krav til kompetanse og erfaring som kommer våre kunder til gode.

partner-horizontal-color-1

Skal vi ta en prat om b2b salg?

Hvordan kombinerer det beste fra inbound marketing med vår erfaring innen prospektering, møtebooking og kundeoppfølging? La oss skape resultater sammen.