Hvorfor HubSpot?

Hvorfor HubSpot?

Med digitaliseringen av markedsføring og salg har kravet til verktøy blitt større og større. For å bryte ned siloene mellom marked og salg er det viktig å jobbe i et felles system. HubSpot har vokst seg frem som kanskje det beste alternativet i jungelen av CRM systemer. Marked har på mange måter tatt over mye av salgsprosessen. Grunnen til det er at store deler av kjøpsprosessen foregår digitalt. For å konvertere og bearbeide leads frem til overlevering trenger du et marketing automation system som logger all aktivitet. 

Med HubSpot jobber marked, salg kundeservice og ledelsen i ett og samme system, noe som sikrer god og friksjonsfri kundebehandling.

 • Marketing Hub holder orden på dine markedsaktiviteter
 • Sales Hub gjør selgerens hverdag mer effektiv og enklere
 • Service Hub hjelper deg å støtte kunder gjennom hele kundeforløpet
 • HubSpot CRM holder orden på all akivitet, kundedialog og pipeline
 • HubSpot CMS leverer websider, blogg og landingssider

Hvordan gjør vi det?

For å få mest mulig ut av HubSpot er det viktig å få grundig og kyndig innføring i alle hub'ene.

Som sertifisert partner har vi lang erfaring i bruk av HubSpot. Vi tilbyr workshops, implementering, oppsett, og opplæring i de ulike hub’ene. HubSpot er aller best når marked, salg, kundeservice og ledelsen jobber i samme system. Onboarding er dessuten obligatorisk, og da kan det lønne seg å få denne opplæringen via en sertifisert partner. Det er fort gjort å komme skjevt ut, derfor er en god start alfa omega for å lykkes og sikre god ROI. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tjenester.

 • Innholdsproduksjon
 • Målgruppe og personas
 • SEO - søkemotoroptimalisering
 • Landingssider, skjemaer og CTA'er
 • Konverteringsoptimalisering
 • Marketing automation
 • Kontinuerlig analyse og forbedring
 • E-post markedsførng
Hvordan gjør vi det?

Kunne du tenke deg en demo av HubSpot?

HubSpot er et fantastisk verktøy for fremoverlente markedsførere og selgere i b2b bedrifter. Men det er også en kompleks plattform med mange muligheter. Kunne du tenke deg å se litt nærmere på HubSpot? Vi kan tilpasse demo etter hva du er mest interessert, enten det er marketing hub, sales hub eller CRM. Book møte i vår kalender nå.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Hvordan er det å jobbe med oss?

Dine utfordringer, mål og planer er vår motivasjon.

teacher3

Vi blir en del av ditt team

Vårt mål er at du skal tilegne deg kunnskap og erfaring nok til håndtere metoder og verktøy på egen hånd. Vi fokuserer på opplæring og støtte underveis for å sikre gode. resultater


Strategi og planlegging

Strategi kommer alltid føre taktikker. Vi fokuserer på målgrupper, kjøpsreisen og legger planer og mål basert på konkrete utfordringer og din bransje.


Support og opplæring

Vi tar i bruk en kombinasjon av workshops, trening i grupper og 1 til 1 opplæring av ansatte i marked og salg, så vel som ledelsen i selskapet. Vi skreddersyr opplæring til hver enkelt.


Vi skal forstå din business

Vi gjør alt vi kan for å forstå din bedrift og din bransje. For oss er det viktig å sette oss inn i målgrupper, konkurransen i markedet og potensialet for vekst i din bransje.

Skal vi ta en prat om b2b salg?

Hvordan kombinerer det beste fra inbound marketing med vår erfaring innen prospektering, møtebooking og kundeoppfølging? La oss skape resultater sammen.