Inbound marketing strategi

Inbound marketing strategi

Tradisjonelle metoder som DM’er, radioreklame og kalde telefoner fungerer ikke like bra som før. Internett har endret kjøpsprosessen og maktforholdet mellom kjøper og selger. Vi finner det vi trenger av informasjon på nettet, og leser oss opp før vi kontakter en selger. 

Inbound marketing handler om å posisjonere seg, og svare på kundens spørsmål ved å ha en tydelig digital tilstedeværelse gjennom hele kundens kjøpsreise. Inbound marketing bygger tillitt og autoritet gjennom å tilby relevant innhold rettet mot aktive kjøpere.

 • Tiltrekke oppmerksomhet fra aktive kjøpere
 • Engasjere, bearbeide og vinne avtaler med riktig kundegruppe
 • Begeistre og utvikle eksisterende kundeforhold

Hvordan gjør vi det?

Inbound marketing er ikke en enkelt disiplin, men består av mange ulike elementer som spiller sammen.

inbound marketing er en måte å tenke markedsføring og salg på. For å lykkes må du ha tilgang på kompetanse innenfor mange ulike fagfelt. Med vår modell kan vi levere kampanjer gjennom hele den digitale kundereisen. Vår plattform er HubSpot.

 • Innholdsproduksjon
 • Målgruppe og personas
 • SEO - søkemotoroptimalisering
 • Landingssider, skjemaer og CTA'er
 • Konverteringsoptimalisering
 • Marketing automation
 • Kontinuerlig analyse og forbedring
 • E-post markedsførng
Dame-med-pc-drikker-kaffe-2-png

Kunne du tenke deg en demo av HubSpot?

HubSpot er et fantastisk verktøy for fremoverlente markedsførere og selgere i b2b bedrifter. Men det er også en kompleks plattform med mange muligheter. Kunne du tenke deg å se litt nærmere på HubSpot? Vi kan tilpasse demo etter hva du er mest interessert, enten det er marketing hub, sales hub eller CRM. Book møte i vår kalender nå.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Hvordan er det å jobbe med oss?

Dine utfordringer, mål og planer er vår motivasjon.

AdobeStock_410608344-2

Vi blir en del av ditt team

Vårt mål er at du skal tilegne deg kunnskap og erfaring nok til håndtere metoder og verktøy på egen hånd. Vi fokuserer på opplæring og støtte underveis for å sikre gode. resultater


Strategi og planlegging

Strategi kommer alltid føre taktikker. Vi fokuserer på målgrupper, kjøpsreisen og legger planer og mål basert på konkrete utfordringer og din bransje.


Support og opplæring

Vi tar i bruk en kombinasjon av workshops, trening i grupper og 1 til 1 opplæring av ansatte i marked og salg, så vel som ledelsen i selskapet. Vi skreddersyr opplæring til hver enkelt.


Vi skal forstå din business

Vi gjør alt vi kan for å forstå din bedrift og din bransje. For oss er det viktig å sette oss inn i målgrupper, konkurransen i markedet og potensialet for vekst i din bransje.


Vi utfordrer deg

Vår oppgave er å utfordre hvordan dere jobber med marked og salg i dag. Vi ser på salgsprosessen, hvordan marked og salg jobber sammen og tar en gjennomgang på oppsett av eksisterende teknologi.

Skal vi ta en prat om b2b salg?

Hvordan kombinerer det beste fra inbound marketing med vår erfaring innen prospektering, møtebooking og kundeoppfølging? La oss skape resultater sammen.