Hvorfor datadrevet webdesign?

Hvorfor datadrevet webdesign?

Hva er webdesign? Hva er en god nettside? Ny kunnskap og teknologi har endret hvordan vi designer websider i dag i forhold til for bare noen få år siden. I dag holder det ikke å ha en statisk hjemmeside som ingen finner. Et bra nettsted fokuserer på målgruppe og er designet med spesifikke personas i tankene. Vi analyserer den digitale kundereisen for å forstå akkurat hvordan dine kunder tenker og agerer i markedet. Nettsted, bedriftsblogg og sosiale medier sys sammen til en helhetlig prosess for å motivere til ønsket handling. 

 • Publiseringsverktøy CMS
 • HubSpot, WordPress eller kombinasjon
 • SEO - søkemotoroptimalisering
 • Landingssider, skjemaer og CTA'er
 • Integrasjoner mot andre systemer
 • HubSpot CRM integrasjon
 • Kontinuerlig analyse og forbedring
 • E-post markedsføring

Hvordan gjør vi det?

Gode nettsider handler først og fremst om å forstå hva dere som kunde ønsker å oppnå.

Å installere WordPress og laste ned et tema som ser fantatisk ut er en enkel sak. Hvis det er det du er ute etter, så let et annet sted. Vi ser dine nettsider i sammenheng med dine andre aktiviteter som marked og salg. Så fort vi har satt oss inn i deres utfordringer, mål og planer kan vi sette i gang med å designe websider. Avhnegig av kompleksitet gjør vi dette internt eller med en samarbeidspartner på webdesign. Vi følger disse trinnene:

 • Strategi og mål
 • Design og brukervennlighet
 • Utvikling av nettsidene
 • Testing og forbedring
Hvordan gjør vi det?

Kunne du tenke deg en demo av HubSpot?

HubSpot er et fantastisk verktøy for fremoverlente markedsførere og selgere i b2b bedrifter. Men det er også en kompleks plattform med mange muligheter. Kunne du tenke deg å se litt nærmere på HubSpot? Vi kan tilpasse demo etter hva du er mest interessert, enten det er marketing hub, sales hub eller CRM. Book møte i vår kalender nå.

Vi gleder oss til å høre fra deg

Hvordan er det å jobbe med oss?

Dine utfordringer, mål og planer er vår motivasjon.

AdobeStock_410608344-3

Vi blir en del av ditt team

Vårt mål er at du skal tilegne deg kunnskap og erfaring nok til håndtere metoder og verktøy på egen hånd. Vi fokuserer på opplæring og støtte underveis for å sikre gode. resultater


Strategi og planlegging

Strategi kommer alltid føre taktikker. Vi fokuserer på målgrupper, kjøpsreisen og legger planer og mål basert på konkrete utfordringer og din bransje.


Support og opplæring

Vi tar i bruk en kombinasjon av workshops, trening i grupper og 1 til 1 opplæring av ansatte i marked og salg, så vel som ledelsen i selskapet. Vi skreddersyr opplæring til hver enkelt.


Vi skal forstå din business

Vi gjør alt vi kan for å forstå din bedrift og din bransje. For oss er det viktig å sette oss inn i målgrupper, konkurransen i markedet og potensialet for vekst i din bransje.

Skal vi ta en prat om b2b salg?

Hvordan kombinerer det beste fra inbound marketing med vår erfaring innen prospektering, møtebooking og kundeoppfølging? La oss skape resultater sammen.